Dobro došli na Kurs prirodnog lečenja

Kurs prirodnog lečenja je pokrenut u okviru udruženja Zdravstveno Edukativni Centar (ZEC), kao ideja o širenju značaja prevencije i metoda prirodnog oporavka koje su potisnute i skoro zaboravljene. Vreme je da se vratimo moćnim metodama lečenja koje otklanjaju uzroke bolesti. U tom smislu Z.E.C. nudi najkvalitetniju edukaciju na našim prostorima u oblasti prirodnog lečenja. U okviru kursa možete naučiti kako da primenite zdrav način života kao najbolju preventivu, da odgojite zdravu decu, pomognete sebi i bližnjima da ozdrave na najsigurniji način i da nikada ne budete deo statistike današnjih obolenja.

Pravila pohađanja kursa:

Edukacija se vrši uz najbolju svetsku literaturu, najboljih stručnjaka na polju zvaničnog i prirodnog lečenja, kao i praktičnim savetima i skromnim iskustvom osoblja Z.E.C.-a. na polju prirodnog oporavka.Za pohađanje kursa možete se prijaviti preko mejla: centarzaoporavak@gmail.com

Kurs se sastoji od 7 ispita i praktičnog dela kursa. Ispite je moguće polagati on-line ili usmeno u prostorijama Z.E.C.-a u zavisnosti od mogućnosti i želje kandidata. Kandidat dobija potrebnu literaturu na kućnu adresu, putem pošte ili je može preuzeti u prostorijama centra. Druga opcija je da kandidat dobije literaturu preko e mail-a, dok se sva ispitna pitanja dobijaju isključivo elektronskim putem, preko e meil-a. Nakon položenih ispita kandidat se prijavljuje za praktični deo kursa, gde se može bliže upoznati sa tehnikama prirodnog oporavka.

Predmeti:

1. Načela zdravog života
2. Moć ishrane
3. Savremene bolesti
4. Ishrana i zdravlje
5. Upotreba lekovitog bilja
6. Detoksikacija
7. Prirodno lečenje
8. Praktični deo

Napomena:
Kurs je isključivo edukativnog karaktera i ne podlaže državnim akreditacijama i priznanjima u cilju zapošljenja u državnim institucijama. Znanje stečeno na kursu podiže nivo zdravstvene svesti i osposobljava kandidate za primenu metoda na sebi, svojim bližnjima ili edukaciju trećeg lica, radi kvalitetnijeg života i očuvanja zdravlja.