Paket za 5-dnevni program čišćenja jetre

Napravio sam petodnevni program čišćenja tokom kog svi moji pacijenti vrše početno čišćenje. Ovaj program se sastoji od jednostavnog čišćenja koji svako može da uradi. Nakon što su moji pacijenti počeli da redovno koriste Super hranu i da rade 5-dnevni program čišćenja creva, i kada su počela creva da im rade normalno, došlo je vreme da započnu sa sledećimprogramom čišćenja. Ako ste bolesni, možete započeti 5-dnevni program čišćenja jetre odmah! Ne morate prvo da radite 5-dnevni program creva, već samo dodajte formulu za Creva ovom programu. Garantujem vam da ćete se osećati fizički bolje, življe, i imati više energije nakon pet dana. Takođe, imaćete bolje mišljenje o sebi i svom životu.

Nemojte da uzimate ovaj program sa previše uzbuđenja i nervoze (ili život u tom pogledu). Samo ga uradite odmah! Sledeći ponedeljak mi deluje kao dobar početak, a ako je sada utorak, što ne biste uradili četvorodnevno čišćenje? Svako od vas ko misli da je ovo možda malo neprikladno ili vam remeti brz život, mogu vam reći da, kada ljudi završe u bolnici, voleli bi da su to mogli da urade već 20 puta. Ali još važnije, svako bi trebalo da doživi da bude nekoliko dana na svežim sokovima i sirovoj hrani. Mojim pacijentima je ovaj program promenio život. Sokovi za čišćenje jetre i žučne kese, i biljna tinktura Jetra-žuč podstiču jetru da proizvodi više žuči i omogućava da žuč prolazi kroz žučnu kesu i žučni kanal. Ovaj postupak čisti jetru i žučnu kesu i razgrađuje i uklanja čvrst kamen iz žučne kese. To će očistiti jetru i žučnu kesu i sa tim treba da počnete.

Moj program čišćenja se sastoji od dvodnevnog konzumiranja sirove hrane i trodnevnog konzumiranja sokova. Smislio sam da 5-dnevni program čišćenja uradite tokom sedmice, na poslu ili tokom redovnih sedmičnih poslova, jer skoro niko neće da čisti organizamtokom vikenda! I obično, ako tada pokušate da uradite program čišćenja, telefon će vam zazvoniti, rođaci ili prijatelji vas zovu, i vi morate da ga prekinete! Okupljanje, prijatelji, zabave, gozba vas sprečavaju u tome. U nastavku ću detaljno izneti 5- dnevnog programa čišćenja jetre i žučne kese, korak po korak. Krećemo u avanturu!

SVAKOG DANA OBAVITE OVIH 8 KORAKA:

1. korak: Čim ustanete popijte 2 dl čiste negazirane vode

2. korak: Pripremite i popijte sok začišćenje jetre i žučne kese (videti u nastavku teksta)

3. korak: 15-20 minuta nakon ispijanja soka za čišćenje jetre i žučne kese, popijte dve šolje Čaja za detoksikaciju. Sipajte 120 kapi tinkture Jetra-žuč u svaku šolju čaja (ukupno 240 kapi) ili sipajte tinkturu Jetra-žuč odvojeno u malo vode i popijte.

4. korak: Uzmite 120 kapi moje Detoks tinkturu. Ova formula ima najjači ukus, tako da je možete sipati u neki sok, ako želite.

5. korak: Nakon jedan sat, popijte Super obrok – kao hranljivo jutarnje piće. Uputstvo za pripremu Super obroka: U blenderu pomešajte 2,5 dl svežeg isceđenog soka od citrusa, 2,5 dl vode, 1 banana i 2 supene kašike Superhrane.

6. korak: Ponovite sa istom dozom Čaja zadetoksikaciju i tinkture Jetra-žuč još dva puta tokom dana i to bi trebalo da bude ukupno 6 šolja čaja i 720 kapi tinkture Jetra-žuč dnevno.

7. korak: Ponovite sa istom dozom Detoks tinkturu još četiri puta u toku dana, što bi trebalo ukupno da bude 120 kapi pet puta dnevno.

8. korak: Nastavite sa programom hrane i sokova kako je objašnjeno na sledećoj strani.

PROGRAM HRANE I SOKOVA

Ovaj program se sastoji od dvodnevne konzumacije sirove hrane i trodnevne konzumacije sokova.

Prvi i peti dan (sirova hrana)

Doručak: Uzmite sveže voće ili povrće. Ako budete gladni pre ručka možete uzeti voće, razblaženi sok od svežeg voća ili voćni šejk. Prestanite sa unošenjemvoća i voćnih sokova najmanje sat vremena pre ručka. Tokom ovog programa, najbolje je ne mešati voće i povrće. Ručak: Za ručak, možete uzeti sokove od svežeg povrća, sirovo povrće, samo, ili u salati, klice, kalijumovu supu i biljne čajeve. Za salate i povrće možete koristiti prelive, i maslinovo ulje, avokado, sok od limuna, beli luk, crni luk, i bilo koju drugu biljku ili prirodni začin. Popodnevni obrok: Sirovo povrće, salate od sirovog povrća, razblaženi sokovi od povrća, klice, kalijumova supa i biljni čajevi. Sva hrana od povrća i sokovi se moraju uneti do 6 sati popodne. Večernji obrok: Razblaženi voćnisokovi, voće, voćni šejk, voćne salate, voda i biljni čajevi.

Drugi, treći i četvrti dan (ceđeni sokovi)

Sada sledi drugi dan. Popijte najmanje 4 litra tečnosti dnevno. Ako ogladnite pijte još više tečnosti.

Jutro: Započnite s vodom, jutarnjim napitkom za ispiranje, biljnim čajevima i tinkturoma i jutarnjim napitkom sa Super hranom. Sredinom jutra: Razblaženi voćni sokovi, biljni čajevi i voda do podne. Popodne: Razblaženi voćni sokovi, kalijumova supa, biljni čajevi, i voda do uveče. Uveče: Razblaženi voćni sokovi, biljni čajevi i voda.

Peti dan (sirova hrana)

Peti dan je dan kada ćete prekinuti sa postom. Program ishrane će biti isti kao i prvi dan. Prekid posta je veoma važan deo ovog programa. Polako žvaćite hranu i svaki zalogaj dobro natopite pljuvačkom. Jedite dok van ne bude dovoljno, nemojte se prejedati. Uvek možete uzeti više, ako budete gladni. Žvaćite hranu dok je ne pretvorite u tečnu materiju.

KAKO NAPRAVITI SOK ZA ČIŠĆENJE JETRE I ŽUČNE KESE?

Za sok vam je potrebno:

-3-4 narandže, 2 limuna (dovoljno za 2,5 dl)
-1-5 češnja belog luka
-2,5 cm đumbira
-1-5 supenih kašika maslinovog ulja
-2,5 dl negazirane vode

Prvi korak: Stavite 250 ml svežeg soka u blender.

Napomena: Tokom proleća ili leta napravite sok od 2 limuna i dovoljno narandži da biste napravili 250 ml soka od ovog citrusnog voća. Tokom jeseni ili zime pomešajte 250 ml svežeg soka od jabuke ili grožđa ili u kombinaciji sa ta dva voća

Drugi korak: Dodajte jedan do pet češnjeva belog luka. (Jedan češanj za prvi dan, dva češnja za drugi dan, sve dok ne dođete do pet češnjeva petog dana.)

Napomena: Ne seckajte beli luk,samo ga ubacite celog, a blender će uraditi ostalo. Nabolji način da oljuštite beli luk je da ga zgnječite ravnom stranom noža, a ljuska će sama spasti. Koristite beli luk srednje veličine (koristite veći ili manji, u zavisnosti od toga koliko tolerišete beli luk).

Treći korak: Dodajte jedno parče svežeg đumbira (oko 2,5 cm)

Napomena: Ne ljuštite ga. Blender će ga sitno iseckati.

Četvrti korak: Dodajte u blender 250 ml negazirane vode, 1 do 5 supenih kašika maslinovog ulja (1 supenu kašika za prvi dan, dve za drugi dan, sve dok ne dođete do pet kašika – peti dan).

Peti korak: Izblendajte sve sastojke u blenderu tokom šezdeset sekundi i popijte.

Šesti korak: Ne zaboravite! 15-20 minuta nakon ispijanja soka za čišćenje jetre i žučne kese popijte dve šolje Čaja za detoksikaciju.

Napomena: Stavite 120 kapi tinkture Jetra-žuč u svaku šolju čaja (ukupno 240 kapi) ili popijte tinkturu Jetra-žuč odvojeno u vodi ili u soku od jabuke i grožđa, ili nekom drugom soku.

Dr Ričard Šulc

Za više informacija o programu prirodnog čišćenja, javite nam se putem KONTAKTA.